Home

Belastingadvieskantoor van Gemert
is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar cliënten bij het oplossen van risicobeheersingsproblemen op een innovatieve en creatieve maar ook praktische en commerciële manier. Het bedrijfsleven wordt steeds gecompliceerder en is enorm dynamisch. Wij stellen ons tot doel de ontwikkelingen die belangrijk zijn voor onze cliënten op de voet te volgen. Wij beschikken over uitgebreide sectorspecifieke ervaring en vaardigheden, waardoor wij onze cliënten kwalitatief hoogwaardige diensten kunnen verlenen.

Of u nu optreedt als organisatie of als particulier, belasting betalen móet. En zoals velen schakelt u een belastingadviseur in om ervoor te zorgen dat u niet meer betaalt dan onvermijdelijk is. Gaat u met ons in zee dan kiest u voor optimaal resultaat. Wij doen ons werk immers vanuit een meer dan gemiddelde betrokkenheid bij uw organisatie. Dat is de meerwaarde van ons advies.

In de praktijk betekent dit dat onze adviseur zich verdiept in úw fiscale omstandigheden en problemen. Wij proberen uw organisatie of uw particuliere omstandigheden tot in elk relevant detail te kennen. Problemen zijn we zoveel mogelijk voor door u tijdig op bepaalde ontwikkelingen te wijzen. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van alle belastingtechnische zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Onze adviseur is tijdens kantooruren bereikbaar, vormt een vast aanspreekpunt voor u en zorgt voor continuïteit in de dienstverlening en de advisering.